Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32
Şehir dışından gelen ziyaretçiler Bölüm 3
İşte bir yıl sonra buradayız. James şimdi 19 yaşında ve bana hala flört mesajları gönderiyor. Bir süredir hiç yoktu çünkü bir kız arkadaş bulmuştu ama son zamanlarda tekrar başladılar. İlk başlarda “hey seksi bayan, nasılsın?” gibi oldukça masum mesajlardı ama kısa sürede daha cinsel içerikli mesajlara dönüştüler: “Hala son ziyaretimi düşünerek mastürbasyon yapıyorum” ve “sana yapmak istediğim her şeyi hayal ediyorum” ve “hala beni tamamen uçuran tek kişi sensin”. Hatta yine kendisiyle oynarken çekilmiş fotoğraflarını gönderdi. İtiraf etmeliyim ki, geçen sefer birçok çizgiyi aşmasına rağmen, zaman geçtikçe o genç vücudu tekrar daha çok istedim.
Geçen ay James tekrar ziyarete gelip gelemeyeceğini sormaya başladı ama bu sefer daha önce söz verdiği gibi yalnızdı. Elbette bu ihtimal beni çok heyecanlandırmıştı. Kocama bundan bahsettim ve o da benim ve James’in niyetinin ne olduğunu çok iyi bildiği için gülerek kabul etti. Şehirden ziyarete gelmesi için bir hafta sonu ayarladık ve nihayet Cuma gecesi James’i kapımıza getirdi.
James içeri girdiğinde birbirimize sarıldık ve kısa süre sonra yemek yiyip içmeye başladık. Bu noktaya kadar her şey oldukça masumdu çünkü James, kocamın James ile olan cinsel istismarlarımın tamamen farkında olduğunun ve teşvik ettiğinin farkında değildi, ancak koca odadan her çıktığında James bana sırıtıyor, kasıklarını ovuyor, bir kas esnetiyor, flört etmek için hemen hemen her şeyi yapıyordu.
Gece ilerledikçe içmeye devam ettik ve kısa süre sonra kimse acı hissetmiyordu. Kocacığım hepimize atıştırmalık bir şeyler hazırlamamı istedi ve ben de 2 çocuğu oturma odasında yalnız bırakarak mutfağa gittim. İşte bu noktada kocam bir şans yakaladı. James’e baktı ve benim hakkımda ne düşündüğünü sordu. James durakladı, sonra harika olduğumu söyledi. Kocası soruyu farklı bir şekilde sordu, James’in beni seksi bulup bulmadığını sordu. James yine durakladı, soruyu ne yapacağından emin değildi, sonra koca her şeyi ortaya koydu. Mutfaktan duyduklarım, James’in bunu nasıl karşılayacağından korktuğum için yaptığım şeyi durdurmama neden oldu, “Bak James, geçen sefer ne yaptığınızı biliyorum. Merak etme, benim için sorun yok. Hatta gerçekleşmesine yardım ettim. Tekrar soruyorum, ne düşünüyorsun, seksi mi?”
James cevap verdi, “Hmmm, evet, o çok seksi bir kadın.”
“Onu tekrar istiyor musun?” Kocası sordu.
James uzun bir duraksamadan sonra kekeleyerek cevap verdi, “uhh, şey, ben umm, şey. Kahretsin, evet istiyorum. O harika biri. Lütfen üzülme.”
Koca güldü ve James’e hiç üzülmediğini söyledi. Sonra kocası işin içine bir falsolu top attı. “Olay şu James. Genelde kendim orada olmadan erkeklerin onunla eğlenmesine izin vermem….” Sesi kesildi. Sessizce konuştuklarını duyabiliyordum ama kelimeleri duyamıyordum ve bu beni deli ediyordu. Atıştırmalıkları hazırlamayı çabucak bitirdim ve odaya geri döndüm. İki adam da kanepenin iki ucunda oturmuş, şeytani bir sırıtışla bana bakıyorlardı.“
”James’le biraz sohbet ediyorduk ve anlaşılan o ki, seninle gerçekten kaliteli zaman geçirmek istiyor. Aslında, sanırım şu anda bunun ne anlama geldiğini sana göstermek istiyor.”
James eliyle adamların arasındaki kanepeye vurdu ve ben de onların arasına oturdum. Bana gülümseyen kocama baktım, sonra James’e döndüm. Gergin görünüyordu ve ilk başta hiçbir şey yapmadı, bu yüzden onun işini kolaylaştıracağımı düşündüm ve bir öpücük için eğildim. Ben buzları kırar kırmaz James beni tutkuyla öpmeye başladı. Ellerini saçlarımda gezdirmeye başladı ve beni sıkıca kendine çekti. Şehvetten deliye dönmüştüm, ona sahip olmalıydım, bu yüzden gömleğini yukarı çekip çıkardım ve göğsünü ortaya çıkardım. Buraya son gelişinden çok daha kaslıydı ve bu beni çok mutlu etmişti. Önce boynunu, sonra göğsünü öpmeye başladım ve aşağıya doğru indim. Kot pantolonundaki çıkıntıyı öptüm, sonra kemerini, sonra düğmesini açtım, sonra fermuarını indirdim. Yavaşça yere kaydım ve kotunun yanlarından tuttum. Poposunu kaldırdı ve pantolonunu ve şortunu uzun bir çekişle aşağı indirmeme izin verdi. Aleti hemen şortundan fırladı. Hatırladığım kadar uzun ve kalındı, muhteşemdi.
James kısa bir süreliğine kocama baktı, muhtemelen her şeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyordu ama aletini yalayıp başını ağzıma aldığımda kocamı tamamen unuttu. Ağzımla o güzel sert horozla seviştim, başarabildiğim kadarını emdim, üzerinde sallanırken ellerimi şaftının ve taşaklarının etrafına sardım. Daha önce olduğu gibi, ağzıma ancak başından fazlasını alabildim ama elimden gelenin en iyisini yaptım ve kısa süre sonra yüksek sesle inlemeye başladı. Aşağı uzandı ve gömleğimi yukarı çekti, sonra arkama uzandı ve çıkardığım sütyenimi çözdü ve yakındaki yere attı. James’in elleri saçlarımdaydı, hareketlerime nazikçe rehberlik ediyordu ama son ziyaretimdeki agresif James burada değildi, muhtemelen kocamın tepkilerinden korktuğu için. Benim için gerçekten önemli değildi, sadece onu ve bu inanılmaz büyük aleti istedim.
Öte yandan kocam, geçen sefer neyi kaçırdığını, James tarafından istismar edildiğimi görmek istedi. Arkasına yaslandı ve izledi, ben James’i memnun ederken beni cesaretlendirdi ama kısa süre sonra bu onun için yeterli olmadı. “James, geçen sefer karıma ne kadar sert davrandığını çok duydum. Ziyaretini kabul ettim çünkü bunu görmek ve katılmak istiyorum. Ben burada oturuyorum diye nazik ve dikkatli olmanı istemiyorum. Senin ve benim onunla eğlenmemizi istiyorum. Ona nasıl istersen öyle davranmanı istiyorum.“
”Emin misin?” James sordu. Kocacığım başını salladı ve James’e gülümsedi.
O anda James’in yüzüne bakıyordum ve yüzünde bir sırıtış gördüm. Saçlarımdaki tutuşu sıkılaştı ve başımı horozunun üzerinde yukarı ve aşağı yönlendirmeye başladı. Biraz daha hızlı gitti ve ağzımı ona daha sert çekmeye başladı, bu da beni boğdu. Sanki iyi olup olmadığını anlamak için küçük testler yapıyor gibiydi.
Hubby konuştu, “Evet, işte bu adamım, onu kullan. Ağzını sik. Sert ol!”
James içeri ve dışarı itmeye başlamadan önce ifadesini zar zor bitirmişti. Başımı sabit tuttu ve kalçalarını kanepeden kaldırarak ağzımı sertçe sikmeye başladı. Sızdıran bir musluk gibi salyalarım akıyor, sikini ve taşaklarını tükürüğümle kaplıyordum. James ağzımı beceriyor, sonra sertçe kaldırıyor ve başımı aşağı çekiyor, gidebildiği kadar derine inmeye çalışıyor ve bunu yaparken beni boğuyordu.
Sonunda James tutuşunu bıraktı ve nefesimi yakalamama izin verdi. Hala eteğim, külotum ve çoraplarım üzerimdeydi ve James beni saçlarımdan yakaladı, ayağa kalktı ve beni ayağa kaldırdı. Beni kaldırırken acı hissettim ama aynı zamanda heyecanla ürperdim. Bu genç aygır kontrolü ele alıyordu ve ben buna bayılıyordum. Külotum beklentiyle sırılsıklam olmuştu.
James eğildi ve beni omzunun üzerinden attı, ayağa kalktı ve yatak odamıza doğru yürümeye başladı. Koca kapıyı açtı ve James yatağımıza doğru yürüdü ve beni sırtüstü yatırdı. Önümde duran bu aygıra iyice bakmam gerekiyordu. Amımı tekrar kullanması için çok endişeliydim. James “Eteğini çıkar” diye emretti ve ben de fermuarını açıp kaydırarak çıkardım. Yatağın üzerinde yanlamasına uzanıyordum. James başımın yanından diğer tarafa doğru döndü ve beni kendisine doğru çekti, başımı yana sarkıttı. Hızla başımın üzerine çıktı ve taşaklarını ağzıma indirdi. Harika tohumuyla dolu devasa örneklerdi. Onları emdim, birini ağzıma çekmeye çalıştım. Sonra ellerini göğüslerimin üzerinde hissettim. Onları birbirine sıktı, hareket ettirdi, sonra meme uçlarımı sıkıştırdı ve çekti.
Meme uçlarım çok hassastır ve onlarla oynandığında çok tahrik olurum. James onları tuttuğunda bacaklarımın arasında inanılmaz bir karıncalanma hissettim. Bu noktada kocamı göremiyordum ama yakınlarda izlediğini biliyordum. Aniden James toplarını ağzımdan çıkardı, burnum ve alnım boyunca kayarak horozu tekrar dudaklarıma gelene kadar. Dudaklarıma bastırdı ve ona tekrar açıldım. Hiç vakit kaybetmedi ve boğazımın arkasına doğru itti, bunu yaparken beni boğdu ve meme uçlarımı sertçe çekti. Bu pozisyonda oldukça çaresizdim ve doğruyu söylemek gerekirse, bunu sevdim. Ağzımı tekrar sikmeye başladı, her itişinde uzun darbeler alıyordu. Tekrar arkaya doğru itmeden ve beni boğmadan önce horozunun ucunu ağzımda bırakarak geri çekiliyordu. İlk başta yavaşça ilerliyordu ama sonra hızı artmaya başladı. Son ziyaretinden bu yana, hiçbiri James kadar büyük olmasa da, çok iyi donanımlı birkaç adamı boğazıma sokmayı başardım, ama denemek istedim, bu yüzden ellerimi kıçına sardım ve hazır olduğumu düşündüğümde derin bir nefes aldım ve onu kendime çektim. İlk deneme iyi değildi, başaramadım, bu yüzden tekrar denemeye hazır olana kadar tutuşumu hafiflettim, sonra nefes aldım ve tekrar çektim. Boğazımın arkasına çarptığında rahatlamaya ve onu yutmaya çalıştım ve daha fazla dayanamadan ve gevşemeden önce başının ucunun içeri girmeye başladığını yatırım şartsız deneme bonusu hissettim. Şimdiye kadar James ne yapmaya çalıştığımı biliyordu, bu yüzden kıçını tekrar sıkana kadar geri çekildi. Göğüslerimi serbest bıraktı ve yüzümün kenarlarından tuttu, ellerini tutmak için başımın arkasına sardı, sonra ileri doğru itti. Bu sefer ben çekmek yerine o itiyordu. Başı boğazıma girmeye başladı ve ben boğulmaya ve geri itmeye başladım ama o hiçbirine sahip değildi. Hava almak için çaresiz kalana ve vücudumu çırpmaya başlayana kadar kendini boğazımda zar zor tuttu, sonra geri çekildi ama beni tutuşunu bırakmadı. Tekrar sokmadan önce nefesimi zar zor tuttum. Boğazımın arkasına ulaştığında tekrar itti, çok sert bir şekilde. Daha önce hiç kimse boğazıma zorla girmemişti ama James deniyordu ve bu sefer ben rahatlamaya çalışırken o yaptı. Kocaman sikinin başının boğazıma girmesi ve sonra sıcak şaftının dilim boyunca kayarak daha derine doğru ilerlediğini hissetmek inanılmazdı. Boğulmaya başlamama rağmen itti ve taşakları burnuma dayanana kadar bırakmadı. Birkaç saniye durakladı, sonra geri çekti ve ben nefes nefese kaldım. O kadar azmıştım ki beni istediği gibi kullanmasına izin verecektim. Nefesimi tekrar yakaladığımda kocamın yanımdaki yatakta oturup beni izlediğini gördüm, sonra James’le konuştuğunu duydum. James’in sikine çok odaklandığım için bundan önce başka bir şey söyleyip söylemediğinden emin değildim ama şimdi bu aygırı cesaretlendirdiğini duydum, “işte bu adam, ağzını ve boğazını sik!”
Hemen James tekrar ileri itti, boğazımın arkasına çarptı, yüzümdeki tutuşunu sıktı ve tekrar boğazıma itti. Kocasının “Kahretsin, o koca siki boğazında görebiliyorum! Bu inanılmaz! Boğazını sik!”
James önerdiği gibi yaptı ve boğazımı sikmeye başladı. Boğazımı terk edecek kadar geri çekilmedi, sadece becerdi, yaptığı gibi taşaklarını alnıma ve burnuma tokatladı. Sonunda havam bittiği için tekrar çırpınmaya başladım ama James vazgeçmiyordu. Sonunda tekrar gevşemeden önce tırnaklarımı kıçına sokmak zorunda kaldım. Şimdi sikini sonuna kadar çıkardı ve beni ters çevirdi, böylece karnım şiltenin üzerindeydi. İki eliyle saçlarımı tuttu, sonra tekrar dudaklarıma bastırdı, “Sikimi o ağzında istiyor musun?” Arzumu inledim ve o da ağzımın içine doğru itti. Şimdi daha kısa vuruşlar yapıyor, sadece ağzımı beceriyordu. Çenem bu kadar geniş açılmaya zorlandığı için zaten ağrıyordu. “Ağzın inanılmaz. Benim yaşımdaki kızlar nasıl sakso çekeceklerini bilmezler. Ağzını sikeceğim, sonra da o amcığı sikeceğim.” Bunlar kulağıma gelen kelimelerdi. James ağzımı sikmeye devam etti. Dilimin üzerinde onun prekumunun tuzluluğunu tadabiliyordum. Vuruşları hızlandı ve tutuşu daha da sıkılaştı, sonra “Evet, oh lanet olsun!” Diye bağırdı. Hâlâ itiyordu ve sikinin şiştiğini hissediyordum. Kasılmaya başladı ve taşakları tohumunu şaftından aşağıya ve hevesli ağzıma pompalamaya başladığında horozunun alt tarafının zonkladığını hissettim. Hatırladığım gibi, yükü çok büyüktü. İlk patlama ağzıma gelir gelmez yutmaya başladım. Hepsini yutmak için elimden geleni yaptım ama devasa siki zaten ağzımı doldurduğundan, döl için çok az yer vardı ve ağzımdan onun sikinin etrafından ve çenemden aşağı akmaya başladı. Vücudunun geri kalanı gibi bacakları da titriyordu. Ağzımdan yavaşça çıkmadan önce ağzıma bir bardak döl pompalamış gibi görünüyordu. “Kahretsin, bu ağız hatırladığım kadar iyi!” diye nefes nefese kaldı. “Şimdi bakalım o am da hatırladığım kadar tatlı mı? James yatağın etrafına geldi ve üzerine tırmandı, sonra ayaklarımı yakaladı. Beni sırtüstü çevirdi ve ona doğru çekti, bacaklarım onun iki yanına gitti. Genç aleti hâlâ sertti ve seğiriyordu. Üzerinden battaniyeye doğru sarkan uzun bir meni şeridi vardı. James külotuma uzandı ve iki yanından tuttu, sonra hızlı bir hareketle külotumu yırtıp çıkardı. Bunu beklemiyordum ve bu beni ürküttü, ağzımdan bir çığlık çıkmasına neden oldu, ama bu beni daha da heyecanlandırdı. James öne doğru eğildi, böylece horozu karnımın hemen üzerinde asılıydı. Toplarını klitorisime indirdi ve şaftını karnıma koydu. Sonra kocama baktı, “küçük karını ne kadar derinden becereceğimi görüyor musun? Bu seni heyecanlandırıyor mu?”
Kocam başını salladı.
“Bahse girerim yarısına kadar bile gidemezsin” diye kocamla alay etti. Bunun James açısından iyi bir hareket olduğundan emin değildim. “Onu becermeyi bitirdiğimde bahse girerim seni hissetmeyecek bile.” James devam etti. “Soyun ki benden ne kadar küçük olduğunu görebilsin”.
Bunun her şeyin sonu olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. Kocası üzülmek yerine soyunmaya başladı. Yatakta yanımıza uzanırken tüm kıyafetlerini çıkardı. İç çamaşırını çıkardığında aleti dikkat çekici bir şekilde ortaya çıktı. Kocası küçük değil ama büyük bir adam da değil. Onun horoz mükemmel görünümlü ve 6 “uzunluğunda, orantılı olarak kalın ama James’in yanında küçük görünüyordu.
“Buraya gel” diye emretti James kocama. “Sikini yanıma koy ki görebilsin”. Koca yanımda süründü ve horozunu kalçama yasladı. James güldü. “Belki de önce onu becermene izin vermeliyim ki seni hissedebilsin” diye alay etti. “Hayır, bu gece o benim. Benim için amını aç.” James arkasına yaslandı ve sikini okşamaya başladı.
Hubby öne doğru eğildi ve elini bacaklarımın arasına kaydırdı. Dudaklarımı birbirinden ayırmasını izledim. James bacaklarımı kaldırdı ve en yakın olanı kocasına verdi, “onu benim için yayarken bacağını yukarıda tut.” Koca yine söylendiği gibi yaptı. James sikinin ucunu birkaç kez açıklığıma vurarak beni zıplattı. Dölleri hala sikinden sızıyordu. “Karının üzerinde lastik kullanmayacağım, o benim istediğim gibi kullanacağım ve o şeyleri sevmiyorum.”
Siki başını açıklığımda hizaladı ve sonra ileri itti. Yine nazik değildi ve içime iterken neredeyse çığlık atıyordum (aslında çığlık atmış olabilirim). İlk hamlesinde sikinin yarısını içime gönderdi, sanki beni parçalıyor ve leğen kemiğimi kırıyormuş gibi hissettirdi. Hafifçe geri çekildi, sonra tekrar itti ve tekrar. Hâlâ aşağıya bakıyor, devasa aletinin içime girişini izliyordum. Sadece 3 itişten sonra tamamen içeri girmişti. Beni sertçe sikmeye başladı, her itişinde taşaklarını kıçıma vuruyordu. Beni ne kadar süre bu şekilde becerdi bilmiyorum ama en az 5 dakika boyunca beni o kadar sert becerdi ki yatağın üzerinde hareket ediyorduk. Sonunda James çekildi. Bunu beklemiyordum ve aniden boş kalmanın şoku beni ürküttü. Yatağa geri döndü ve beni aşağı doğru çekti, sonra bacaklarımı açtı. “Ne dediğimi anladın mı?” diye sordu kocacığım. “Benden kurtuldu. Onu hemen sik ki büyük bir sikin yarattığı farkı hissedebilsin.”
Hubby tek kelime etmedi. Yataktan sürünerek kalktı ve ayaklarımın arasına geçerek James’le yer değiştirdi. Hiç tereddüt etmeden sikini içime kaydırdı. Hiç direnç yoktu. James amımı gerçekten açmıştı. Kocamı ve sikinin sıcaklığını içimde hissedebiliyordum ama aynı şey değildi. Gevşemiştim ve kocam yanlarıma zar zor dokunuyordu. Bacaklarımı omuzlarına kaldırdı ve beni olabildiğince derinden becerdi. Onun için inledim ama sanırım beni James’in yapabildiği gibi memnun etmediğini biliyordu.
“Benim sıram” dedi James. Koca beni sikmeyi bıraktı ve attan indi. James bacaklarımı tuttu ve beni tekrar karnımın üzerine çevirdi. Arkamdaki yatağa tırmanırken bacaklarımı birbirinden ayırdı. Kocaman kafasının tekrar açıklığıma doğru bastırdığını hissettim. Öne doğru uzandı ve kalçalarımı kavradı, tekrar içime girerken onları şilteden kaldırdı. Beni doldururken havanın ciğerlerimi terk ettiğine yemin edebilirim. Ona tepki verdiğimi fark ettiğim yüksek bir nefes alma sesi duydum. Kısa süre sonra beni tekrar beceriyordu. Tutuşunu değiştirdi ve bileklerimi kavradı ve beni itişlerine karşı geri çekmeye başladı. İçimde bir orgazmın tırmandığını hissettim. Bir yanım direnmeye çalışıyordu çünkü kocamın kendini olduğundan daha kötü hissetmesini istemiyordum ama karşı koyamıyordum. Bu büyük genç horoz tüm doğru düğmelere çarpıyordu ve orgazmım üstesinden gelene kadar tırmandı. Vücudum şiddetle sarsıldı ve yıldızları gördüm. Ben doruğa ulaşırken James hareketsiz kaldı. Rahatlamaya başladığımda tekrar içimden çıktı. Kocama “yatağa uzanmasını” emretti ve o da bunu yaptı.
“Üstüne çık” diye emretti James, beni kocama doğru iterek. Kocamın üzerine tırmandım, bacağımı onun üzerinde salladım ve kendimi sert horozunun üzerine indirdim. Kocamın bu kadar aşağılandıktan sonra bu kadar sert olmasına şaşırmıştım. Yine çok az dirençle onun üzerine kaydım. James arkamdan tırmanana kadar klitorisimi ona karşı toprakladım ve onu becerdim. Kalçalarımı tuttu ve koca amımdan düşene kadar beni kaldırdı, sonra beni kocamın horozunun üstüne itti, kocamın yerine horozunu bana geri sokmadan önce pelvisime bastırdı. İki sik arasındaki fark inanılmazdı. Kocamın sikini her zaman sevmişimdir ama onunkinin ve hemen ardından James’inkinin farkını hissetmek tarif edilmesi forum bahis deneme bonusu zor bir şeydi. James hızla beni tekrar becermeye başladı. James bana çarparken kocamın sert horozunun altımda bastırıldığını hissedebiliyordum. “Onun amcığı senin için asla aynı şeyi hissetmeyecek” James yine alay etti. “Seni hissetmesi için kıçını becermek zorunda kalacaksın” diye devam etti.
James beni birkaç dakika daha becerdikten sonra tekrar çekip kıçımı tokatladı. Yanımdaki yatağa uzandı ve “buraya çık” diye emretti. Kendini yavaşça bana doğru indirmeni izlemek istiyorum”.
Kocamdan ayrıldım ve James’in üzerine tırmandım. Kendimi yeterince yükseğe kaldırabilmek için bir dizimin ve bir ayağımın üzerine kalkmak zorunda kaldım. James’in sikini kavradım ve yukarı doğru kaldırdım, sonra ucunu klitorisime sürttüm. Bunu yaparken onun güzel sikine bakıyordum ve ondan sızan bir meni akışı vardı. Beni becerirken korunmasız rahmime suyunu sızdırdığını bilmek içime bir ürperti daha gönderdi. Çok pis bir sürtüktüm ve utanmam gerektiğini bilmeme rağmen bunu seviyordum. Beni tekrar yaydığını hissetmek zorundaydım, bu yüzden başını açıklığıma yönlendirdim ve yavaşça kendimi indirdim. “Yavaşça!” James emretti. Elleri başının arkasında duruyordu, böylece kolayca izleyebiliyordu. Ben de aşağı doğru kayarken onun şaftına baktım. İçime bu kadar çok horozun sığabileceğine şaşırmıştım. Sonunda tamamen içine girmiştim ve ona sürtünmeye başladım. Başka bir orgazmın geldiğini hissetmeden önce bir dakika geçtiğini sanmıyorum ve bu sefer bunun için gittim. Sularımın patladığını hissedene kadar James’i sert bir şekilde becerdim. Genç horozunun her tarafına fışkırdım ve vücudum tekrar şiddetle sallandı. Neredeyse bayılacaktım. Bu k** beni başka kimsenin başaramadığı yerlere götürmenin bir yolunu bulmuştu. Yine de bu sefer kendime gelmeme izin vermedi. Kalçalarımın yanlarından tuttu ve beni kaldırıp indirmeye başladı, sonra oturmaya başladı. Dikey bir pozisyona geldi ve ayaklarımı yatağın iki yanına koymama yardım etti. Bu pozisyon beni çılgına çevirdi. Kollarımı boynuna doladım ve onu öpmeye başladım. Sikiştik ve horozunun vurmaması gereken yerlere bastığını hissettim. Tekrar orgazm oldum! Bu seferki o kadar hızlı geldi ki tamamen hazırlıksızdım. Çığlık attım ve onun sikine saplanırken sallandım. Soğukkanlılığımı geri kazanır kazanmaz James tekrar geriye yaslandı ve beni kendisine doğru çekti. Bir kolunu belime doladı, diğer koluyla da başımın arkasını tutarak ağzımı kendi ağzına götürdü ve beni tekrar öpmeye başladı. Kısa bir süre sonra kocama baktı, “bir parmağını kıçına sok”. Genelde anal seksi sevmediğim için itiraz etmek üzereydim ama ben konuşamadan beni tekrar öpmeye başladı ve bırakmadı.
Kocanın parmağını gül goncama sürttüğünü hissettim. Protesto etmenin bir anlamı olmadığını biliyordum, James ne yaparsam yapayım kendi yoluna gidecekti, bu yüzden rahatlamaya ve olmasına izin vermeye çalıştım. Parmağın sfinkterimi geçtiğini hissettim ve daha ileri gitmeden önce ayarlamama izin verdi. Kısa süre sonra ben ayarladıkça parmağı nazikçe içime girip çıkıyordu. İtiraf etmeliyim ki, o parmak kıçımdayken amımda bu büyük aletin olması harika hissettirdi. Kısa süre sonra James yavaşça tekrar amıma girip çıkıyordu. Beni öpmeyi bıraktı ama beni ona karşı sıkı tuttu.
“Kıçını sik” diye emretti James şimdi. Yine protesto etmedim ya da hareket etmedim. Bu noktada tamamen onun olmuştum ve ikisini de içimde hissetmek istiyordum. Koca parmağını geri çekti, sonra arkamıza tırmandığını ve bacaklarımı hareket ettirdiğini hissettim. Aleti kıçıma bastırdı ve itti. İlk başta acı dayanılmazdı. Çığlık attım ve durması için yalvardım, o da durdu. James konuştu, “Bırak ayarlasın, sonra devam et”. Koca birkaç saniye bekledi ve kıçımın gevşemeye başladığını hissettim, sonra yavaşça tekrar ileri itti. Yine yıldızlar görüyordum ama bu yıldızlar acıdan değil zevkten kaynaklanıyordu. Birkaç dakika içinde James altımda hareket ederken koca kıçımı beceriyordu. James omzumun üzerinden “Bundan sonra senin deliğin orası” dedi. “Bütün gece onu becereceğim, bu yüzden seni hissedebileceği bir yerde bitirebilirsin. Bitir.”
Hubby sertçe inlemeden önce kıçıma birkaç vuruş daha yaptı. Taşakları yükünü kıçıma pompalarken siki sarsıldı. “İşte bu” diye teşvik etti James, ‘doldur onu’. Kocası işi bitene kadar kıçımda kaldı, sonra benden gevşek bir şekilde kaydı.
“Onu ilk kez doldurduğumu izlemene izin vereceğim” James kocamı bilgilendirdi. “Ondan sonra ben onun tadını çıkarırken sen misafir odasında uyuyabilirsin”. Kocam sadece anlayışla başını salladı. Şok olmuştum. Kocam bir boğadır, eğer varsa, beni paylaşmaktan hoşlanır, bu yüzden bu benim için gerçek bir sürprizdi. “Onun içinde hangi pozisyonda bitireceğime senin karar vermene izin vereceğim” diye devam etti kocama.
Önce sessizlik, sonra sessiz bir cevap, “nasıl istersen James. Bu gece o senin.”
James gülümsedi. Hâlâ onun üstündeydim ve siki beni içine alıyordu. James tekrar oturdu ama bu sefer ikimizi de yatağın kenarına çekti ve ben hala onun üzerindeyken ayağa kalktı. Elleri kıçımın altındaydı ve beni havada tutuyordu. Güçlü erkekleri severim ve bu çok heyecan vericiydi. Beni tekrar kaldırıp sikinin üzerine bırakmaya başladı. Harekete yardımcı olmak için bacaklarımı beline ve kollarımı boynuna doladım. Bu inanılmazdı. İkiye bölünüyordum ama acıya rağmen hiç olmadığım kadar ıslanmıştım. Kısa süre sonra birkaç adım attı ve sırtımı duvara yasladı ve beni ayakta sikti. Beni tutup dışarı çıkana kadar beni daha sert ve daha sert becerdi. Tek kelime etmeden beni duvara doğru döndürdü ve bir elini sırtıma koyarak beni duvara doğru bastırdı. “Kıçını dışarı çıkar!” diye bağırdı ve ben de yaptım. Tekrar amıma soktu ve beni sertçe sikmeye başladı. James benden çok daha uzun boylu ve beni ne kadar sert becerdiği için kısa sürede kendimi parmak uçlarımda buldum. Durakladı ve kocama “Karını ne zaman doldurduğumu yakından görmek ister misin?” Diye sorduğunu duydum. Cevap duymadım, bu yüzden kocamın başını salladığını varsaydım. “Önümüzdeki duvara karşı otur.” Kocam yanıma geldi ve ben de ona doğru döndüm. Kısa bir süre öpüştük. Artık yumuşamış olan sikini tutmak için uzandım, sonra duvardan aşağı kaydı ve yüzü amıma gelene kadar kıpırdandı. Onu görebilmek için elimden geldiğince aşağıya baktım. Hafifçe aşağı inmişti, böylece amımın altındaydı ve James’in beni sikmesini yakından izleyebiliyordu. Neden bilmiyorum ama bunu daha da büyük bir tahrik edici buldum.
James beni tekrar sikmeye başladı. İlk başta yavaşça başladı, içeri ve dışarı uzun vuruşlar yapıyordu ama kısa süre sonra beni tekrar beceriyordu. Aslında beni yerden kaldırıyordu. James kalçalarımı tutarken ben de kollarımı duvara dayadım. Ayaklarım artık tamamen yerden kesilmişti ve bacaklarımı kısmen James’in etrafına sardım.
“Evet! Kahretsin Erin. Bir yılı aşkın süredir bu amcığa boşalmak için bekliyordum! Benim dölümü istiyor musun bebeğim?” İlk başta sorusunu kaydetmedim. Kocamın bacaklarımın arasında olması ve bu aygırın beni tam anlamıyla sikine dayaması çok dikkat dağıtıcıydı. “Cevap ver!” diye bağırdı, ”genç döllerimi MILF amına mı istiyorsun? İçine boşalmamı mı istiyorsun? Bu gece benim sürtüğümsün, seni dolduracağım.”
Konuşmayı zar zor başardım. Heyecandan o kadar başım dönüyordu ki, sanırım sonsuz bir doruk yaşıyordum ama sözleri sonunda kayıt oldu ve erkeksi menisini içimde hissetmek istedim, “Evet! Evet bebeğim. Lütfen içime boşal. Amımı senin yap. İçime boşalmanı istiyorum!” Yalvardım.
James tekrar homurdanmadan ve kalçalarımı sertçe çekmeden önce birkaç kez daha itti, böylece mümkün olduğunca derine indi, “Evet! Kahretsin boşalıyorum bebeğim!” vücudu tekrar spazm geçirmeye başladığında haykırdı. Sikinin zıpladığını ve seğirdiğini hissedebiliyordum ve spermi midemi doldurmaya başladığında içimdeki yanan sıcak sıvıyı hissettim.
“Evet bebeğim. İçime boşal!” Ben cesaretlendirdim. Onu kurutmaya çalışmak için amımı horozunun etrafında olabildiğince sıktım. İnliyor ve ayaklarımın yere değmesine izin vermeden önce dakikalar gibi görünen bir süre boyunca itiyordu. Çekmeye başladı ve kocamın hala orada birkaç santim uzaktan izlediğini görmek için aşağı baktım. James içimden çıkana kadar çekmeye devam etti. Benden büyük bir sperm topağı düştü ve kocamın üzerine düştü. James, “Git yatağa uzan ve ona göster” diye emretti. Bacaklarım zayıftı ve yine de uzanmam gerekiyordu, bu yüzden mecbur olduğum için mutluydum. Yatağın üzerine uzandım. James tekrar “Kedini aç ve ona göster” diye emretti. Bir parçam az önce yaptıklarımızdan inanılmaz derecede utandı ama yine de söyleneni yaptım ve bacaklarımı ve sonra dudaklarımı açtım. Kocam bacaklarımın arasında süründü. Amımın tamamen açık olduğunu hissedebiliyordum.
“Tanrım,” diye konuştuğunu duydum. “İçinde bir litre meni olmalı ve çok genişlemişsin. İçini görebiliyorum.” https://thevulcanreporter.com Utanmıştım ve üzerimi örtmeye çalıştım ama elimi tutup beni durdurdu. “Hayır bebeğim, bu çok ateşli!” Sonra bir parmağını içime soktu ve James’in dölünün bir kısmını topladı, sonra parmağını ağzıma getirdi. Temizledim ve parmağını emdim. Yanımdaki yatağa süründü ve beni öptü, sonra “Seni çok seviyorum. Bu gece iyi eğlenceler. Sabah konuşuruz” dedi. Sonra ayağa kalktı ve ev ceketini aldı, giymeye zahmet etmedi. James’e döndü, “Benim yapmayacağım bir şeyi yapma” diye kıkırdadı. James gülümseyerek başını salladı ve kocası James ile beni yalnız bırakarak misafir odasına gitti. James gitti ve bize biraz su getirip geri geldi. İkimiz de büyük bir içki içtik. Açık deliğimden sızan dölünü hissedebiliyordum ve umurumda değildi, harikaydı.
James yatakta yanıma, kocamın yerine uzandı ve beni öpmek için eğildi. Dillerimiz dolaştı ama ben durdurdum. “Biraz dinlenmem gerek James, ağrım var ve yorgunum.” İtiraz etmedi ve ışığı kapattım ve ikimiz de kısa sürede uyuduk.
Gecenin bir yarısı uyandım. Genellikle başka bir erkekle uyandığımda bunun nedeni benimle tekrar seks yapmaya çalışıyor olmalarıdır ama durum böyle değildi. Sadece sikildiğime dair inanılmaz rüyalar görerek uyandım. James ile yatakta olduğumu fark ettim. Elimi aşağıya doğru kaydırdım ve onun sikini buldum. Çoğunlukla yumuşaktı ama yine de dolgundu. Elimi nazikçe etrafına sardım ve ağırlığına hayret ettim. Yorganın altına kaydım ve onu yalamaya başladım. Aleti tepkisizdi, ben de devam ettim. Kısa süre sonra James’in uyanmaya başladığında derin bir nefes aldığını duydum. “Bu da ne?” diye sordu durumu anlamadan önce. Ağzımı etrafına sararak ve ağzıma çekebildiğim kadar çekerek cevap verdim. Bu şekilde emmek daha kolaydı. En sevdiğim şeylerden biri ağzımda bir horozun büyüdüğünü hissetmek ve James’in şişmeye başladığını hissettiğimde hayal kırıklığına uğramadım. Onun horoz büyüdü ve daha sıcak ve daha sıcak oldu. Yanlardaki damarlar daha belirgin hale geldi ve kısa süre sonra ağzım gerildi. Sikilmek istemiyordum, sadece onun sikine tekrar tapmak istiyordum, bu yüzden emmeye devam ettim. Bir elimle taşaklarını okşadım, diğer elimle sıktım ve okşadım. Sadece onu cesaretlendirecek kadar uzun süre durdum, “James bebeğim, seni tekrar tatmak istiyorum. Ağzıma tekrar boşalabilir misin bebeğim? Lütfen?”
James cevap olarak sadece inledi. Ağzımı ona geri koydum ve emdim ve yaladım. Vücudunun yan tarafındaydım ve elinin kıçımda durduğunu ve diğer eli başımın arkasına gidip saçlarımla oynamaya başladığında okşamaya başladığını hissettim. Artık daha fazla inliyordu ve sessizce konuşmaya başladı. “Kahretsin Erin, ağzın çok sihirli.” Eli kıçımdan ayrıldı ve şimdi ikisi de başımın üzerindeydi. Kalçalarının yukarı doğru itmeye başladığını hissettim. “Siktir bebeğim. Lütfen durma.” Erkeklerin bana geri bildirim vermesine bayılıyorum. Onları memnun ettiğimi bilmek bana daha fazla heyecan veriyor ve karşılığında onlara daha fazla çaba gösteriyorum. Dilimi ona doğru bastırarak olabildiğince sert emdim ve şaftına doğru inledim. Biraz daha hızlı itmeye başladı. Alabildiğim kadar derin bir nefes aldım ve sonra ağzımı onun üzerine indirdim. Aleti tekrar boğazımın arkasına geldiğinde yutkundum ve daha sert ittim. Aleti boğazıma doğru kaydı ve o sırada vücudunun titremeye başladığını hissettim, “Oh fuck! Oh lanet olsun! Boşalıyorum!” diye inledi. Kalçaları yatağı iterken elleri başımı aşağı çekti ve onu boğazımın derinliklerine doğru zorladı. Menisi taşaklarından fışkırırken nabzının tekrar attığını hissettim. Tohumu boğazıma fışkırırken olabildiğince çabuk yutkundum. İşi bitmeden önce hava almam gerekiyordu ve geri ittim. Neyse ki tutuşunu hafifletti ve beni geri bıraktı. Boğulmamak için hızla daha fazla yutkundum, sonra nefes nefese kaldım. James hâlâ inliyordu ve sikinin başını ağzımda tutuyordum. Daha fazla emdim ve her şeyi yuttum. Zaten içime 2 yük koymasına rağmen, hala beklediğimden çok daha fazla meni vardı. Hem tatlı hem de tuzluydu ve bazı erkekler gibi acı olmadığına sevindim. Şaftından başka bir şey gelmeyince ağzımdan çıkardım. Ucunu yaladım, sonra temizlendiğinden emin olmak için yukarı ve aşağı, sonra da vücudunu öpüp ona doğru kıvrıldım. Fısıldadı, “Sen hâlâ beni ağzıyla boşaltabilen tek kadınsın. İnanılmazsın.” Bu beni tekrar çok mutlu etti. Onu öptüm ve tekrar uykuya daldık.
Sabah mutfaktan gelen sesleri duyarak uyandım. James hâlâ baygındı. Odadan çıktım ve kocamın kahvaltı hazırlamakta olduğu mutfağa girdim. Ona günaydın öpücüğü verdim ve nasıl uyuduğunu sordum. Barda oturup yemek yapmasını izledim, sonra omzumun üzerinden bakıp “Günaydın James. Umarım iyi uyumuşsundur.”
James tamamen çıplak bir şekilde bize doğru yürüyordu. Bu k** bu yaşta olması gerekenden çok daha fazla özgüvene sahipti. Aleti bacaklarının arasında sallanıyor ve kalçalarından zıplıyordu ve ben ona bakmaktan kendimi alamıyordum. Amım karıncalanıyor ve ağrıyordu. James kocama cevap verdi, “evet, iyi uyudum teşekkürler. Hem de çok iyi.” Sırıttı ve bana baktı, sonra arkama geçti ve sırtıma bastırdı, kollarını etrafıma sardı ve başımın arkasını öptü.
“Kahvaltı ister misin?” diye sordu kocam.
“Evet lütfen. Yakıta ihtiyacımız olacak.” Kıkırdadı. James yanımdaki tabureye tırmandı ve elini kucağıma koydu. Elini bacaklarımın arasına kaydırdı ve bana nazikçe dokundu. Bacaklarımı ona açtım ve amıma dokunmasına izin verdim.
Hubby tabaklarımızı önümüzdeki adaya koydu ve hızlıca yedik. James konuştuğunda son lokmamı bitiriyordum, “Hafta sonunun çoğunda oldukça meşgul olacağız ama öğle ve akşam yemeği alanı hazır olduğunda bize haber vermek istersen minnettar olurum.” Sonra ayağa kalktı ve kolunu bana dolayarak beni kollarının arasına aldı. Nutkum tutulmuştu.
Beni kucakladığı gibi banyoya götürdü ve beni tezgâhın üzerine oturtup kapıyı kapattı. Bacaklarımın arasına girdi ve beni sertçe öptü. Sularımın tekrar aktığını hissettim. Öpücüğü kesti ve duşa döndü, açtı ve sıcaklığı ayarladı, sonra bana bir el uzattı. Elini tuttum ve beni duşa götürdü. Sıcak suyun altına girdik ve cildimin üzerinde akan harika bir his vardı. James sırtımı sabunlamaya başladı, sonra etrafıma uzandı ve göğüslerimi sabunladı, sonra önümden amıma doğru indi. Parmakları içime kaydı ve beni iyice temizledi. Aleti sırtıma dayanmıştı ve sabunu alıp köpürttükten sonra arkama uzanıp ona dokunmaya başladım. Yumuşaktı ama yine de ona ilgi gösterir göstermez büyümeye başladı. Yüzümü ona çevirdi ve birbirimizi “temizlemeye” devam ettik. Parmakları içimdeydi ve ben onu sertçe okşuyordum. Bu şekilde boşalmak için çok hassastım ama James aynı sorunları göstermiyordu. Ellerimin arasında ilerliyordu. Ona doğru bastırdım ve sonra dizlerimin üzerine çöktüm. Su vücudumun üzerinden akarken onu okşamaya devam ettim. Olabildiğince dik oturdum ve göğüslerimi onun sikinin etrafında birleştirdim. “Kahretsin, daha önce hiç göğüs sikmemiştim” diye nefes nefese kaldı James. Ona gülümsedim ve göğsüme doğru itmeye başladı. Üzerimizden akan su sabunu alıp götürüyor ve daha fazla sürtünme yaratıyordu ki bu muhtemelen iyi bir şeydi. Göğüslerimi daha kolay bir arada tutmamı sağladı ama James’in onları becermesi için yeterince kayganlık verdi. O devam etti ve ben de yüzünü izleyerek ona baktım. Mükemmel sikiş suratları yapıyordu, bu benim için gerçek bir tahrikti. Sonunda sabun kalmamıştı, ben de o memelerimi sikerken ağzımı tekrar o canavarın etrafına sarmaya karar verdim. Şaftı ve taşakları bana karşı iken kafasını ağzıma soktum ve göğüslerimi şaftın etrafına sardım. Daha hızlı ve daha hızlı gidiyordu, sonra inlemeye başladı. Onu ağzımdan çıkardım ve yukarı baktım. “Kahretsin, yine boşalacağım bebeğim!” diye duyurdu. Arkama yaslandım ve iki elimle onu öfkeyle pompaladım ve “Oh fuck, evet!” Diye bağırdı. İlk kurdele dudaklarıma çarptığında tam sikindeki deliğe bakıyordum. Başka bir atış patladığında ve boynuma çarptığında yavaşlamadım. Bu k** nasıl bu kadar sınırsız miktarda boşalabiliyordu? Atıştan sonra atış onun horozunu terk etti ve üzerime indi. Yüzüm, boynum, göğüslerim ve karnım dölle kaplanmıştı. Bacakları titriyordu ve kendini duş kapısına tutuyordu. Sonunda işi bitmişti ve onu serbest bıraktım. Bu sefer siki gerçekten yumuşamıştı. Dikeyden yataya geçerken ona baktım, sonra yavaşça biraz daha alçaldı ama asla tamamen aşağı inmedi. Ucundan büyük bir döl damlası sarkıyordu ve yardım edemedim ama dilimi üzerinde gezdirip yaladım. Sonra kendimi tekrar yıkadım ve duştan çıktık. Elimden tuttu ve beni yatak odasına götürdü, orada tekrar uzandık ve birkaç saat daha uyuduk.
James’in o hafta sonu beni kaç kez becerdiğini bilmiyorum. Bir keresinde James arkamdan geldiğinde adada durmuş kocamla konuşuyordum. Ayaklarımı birbirinden ayırdı ve beni tekrar yerden kaldırarak içime itti. James beni mutfakta becerip içime boşalırken ben kocama bakıyordum. Başka bir sefer beni duşa götürdü ve duvara yaslayıp sikti. Gecenin bir yarısı uyandığımda üstümdeydi. Yüzüstü yatıyordum ve o içime girerken bacaklarım açılmıştı, beni uyandırdı. Bu hepsinden kısa bir sikişti. İçime girdi, beni 30 saniye kadar sikti ve tekrar içimde patladı.
O hafta sonu daha fazla sikiştik ve yakında 4. bölümde size tüm detayları vereceğim 😉
Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32